mypinkbutter

mypinkbutter

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Σπιτικά '' bounty bars ''



Πεντανόστιμα σπιτικά '' bounty ''....δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ' αυτά του εμπορίου!!!!


ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ινδοκάρυδο τριμμένο
300 γρ. ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια ή 1 κ.γλ. υγρή βανίλια
50 γρ.βούτυρο ( το αφήνουμε εκτός ψυγείου για να είναι πολύ μαλακό )

Για την επικάλυψη: 3 κουβερτούρες γάλακτος ( των 125 γρ. )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την γέμιση των '' bounty ''. Bάζουμε τo μείγμα στο ψυγείο να σφίξει για 1-2 ώρες και μετά το βγάζουμε και πλάθουμε τα '' bounty '' σε ράβδους ανάλογα το μέγεθος που επιθυμούμε. Βάζουμε τις ράβδους στην κατάψυξη για 1 ώρα περίπου να σφίξουν καλά.
Έπειτα, λιώνουμε την σοκολάτα σε μπέν μαρί ή σε κατσαρολάκι στην χαμηλότερη θερμοκρασία του ματιού, ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα σε μέτριο γυάλινο μπώλ, βγάζουμε τις ράβδους απο την κατάψυξη και τις βουτάμε μέσα μια μια, τινάζουμε να φύγει η περιττή σοκολάτα και τις βάζουμε να στεγνώσουν πάνω σε μια επιφάνεια που έχουμε στρώσει λαδόκολα. Αν μας περισέψει σοκολάτα κάνουμε σχέδια πάνω απο τα '' bounty ''.